Udlejning af hårde hvidevarer

Hos Sidenius Hvidevareservice tilbyder vi udlejning af hårde hvidevarer.

Måske skal du holde en fest, som din egen køkkenkapacitet ikke strækker til, eller måske har du rester tilbage fra brylluppet eller 50-års fødselsdagen, som skal fryses ned. I et sådant tilfælde kan vi i en kortere eller længere periode være behjælpelige med udlejning af hårde hvidevarer. 

Udlejning af hvidevare kun i Odense, med mindre andet er aftalt.

 

Ekstra køleplads til festen​​

Vi tilbyder udlejning af vaskemaskine, køleskab, opvaskemaskine og andre hvidevarer.

Vi har nogle fordelagtige priser på vores udlejningsvarer, som gør, at det sagtens kan svare sig at have et ekstra køleskab stående til festen. Vi udlejer primært i området omkring Odense og på Fyn, da det også er her, vi har vores daglige gang.

Optimering af fysiske rammer i foreningslivet​​

I et foreningsliv afholdes der ofte lejre og camps, hvor mange børn og unge er samlet på et sted. Til fodboldcups og turneringer er der meget sportstøj, der skal vaskes og megen service, som skal genbruges. I en sådan situation kan vi være behjælpelig med at optimere de fysiske rammer.

Vi kan leje jer en tørretumbler eller en vaskemaskine til et helt fodboldhold, hvis der skulle være brug for, at de unge mennesker bruger de samme fodbolddragter flere dage i træk.

Privat udlejning af hårde hvidevarer​​

Går du derimod bare og venter på, at dine hårde hvidevarer bliver beset og repareret, kan vi også tilbyde udlejning af opvaskemaskine eller af vaskemaskine mens dine egne hvidevarer ikke fungerer. Husk, at vi også kan foretage reparationen af dine hvidevarer.

Skal du flytte i et nybygget hus, sker det en gang imellem, at leveringsdatoer af hårde hvidevarer ikke synkroniseres. Her kan du i mellemtiden leje de nødvendige hårde hvidevarer hos os.

 

Hvidevarer til udlejning

 

Kontakt os og aftal udlejningsperioden

Hvis du gerne vil leje hårde hvidevarer til et bestemt arrangement, så ring til os, så vi kan reservere dem til dig.

Vi kan kontaktes på 21 40 62 78.

Eller du kan udfylde vores kontaktformular og vi kontakter dig

Vi glæder os til at høre fra dig.

SIDENIUS HVIDEVARER
FØLG OS PÅ:
HAR DU BRUG FOR HJÆLP?

Giv os et kald på 21406278 eller udfyld kontaktformularen

ÅBNINGSTIDER:
Ring før besøg: 21406278
Mandag: LUKKET
Tirsdag – Fredag: Åbningstider efter aftale 
Lørdag-Søndag: LUKKET