Hvidevareservice

hos sidenius hvidevarer

Hvidevareservice i Odense og på Fyn

​Vi har en helt klar målsætning her hos Sidenius Hvidevareservice. Vores målsætning er at fremstå som et kvalitetsbevidst firma, der kun leverer hvidevarer og hvidevareservice af absolut bedste kvalitet. Sidenius Hvidevareservice ønsker at være din foretrukne forhandler af hvidevarer på Fyn.

Konceptet bag forretningen bygger dog ikke kun på kvalitet, men også i stor grad på kreativitet og kundeservice. Det har blandt andet medvirket til, at forretningen har været ganske velbesøgt – ikke kun af kunder fra Odense, men af kunder fra hele Fyn.

Hos Sidenius Hvidevareservice er kundernes oplevelse altafgørende. Det vigtigste for os er, at vores kunder føler, at de ikke blot får et produkt af højeste kvalitet, men også, at de modtager en service, som bæger præg af et serviceniveau, der er langt over standarden. Ikke kun på hvidevaremarkedet, men helt generelt set.

Hvis du derfor vælger enten af købe eller leje hvidevare hos os, gør vi også vores ypperste for at leve op til dine forventninger. Både i forhold til kvalitet, sortiment, pris og service.

Kvalitet og konkurrencedygtige priser ligger i højsædet hos os, og det bestræber vi os naturligvis altid på at leve op til. Tilfredse kunder er det vigtigste for os. Derfor er det også altid kunden, der er i fokus. Vi er overbeviste om, at vi kan hjælpe dig med den bedste løsning om du skal købe, leje eller have repareret hvidevarer på Fyn.

Vi kan blandt andet tilbyde:

Du er mere end velkommen til at kontakte os med forespørgsler eller spørgsmål, og så vil vi gøre vores bedste for at bistå med den hjælp og service, som lige netop du har brug for.

Se vores bankoplysninger nedenfor.

Sydbank

Reg nr.: 6845

Konto nr.: 0002219618

​KMO nr. 29200286

Se nr. 35989757​

SIDENIUS HVIDEVARER
FØLG OS PÅ:
HAR DU BRUG FOR HJÆLP?

Giv os et kald på 21406278 eller udfyld kontaktformularen

ÅBNINGSTIDER:
Ring før besøg: 21406278
Mandag: LUKKET
Tirsdag – Fredag: Åbningstider efter aftale 
Lørdag-Søndag: LUKKET