Brugte hårde hvidevarer

I god stand

Klar til installation

I vores sortiment af brugte hvidevarer, går vi ikke på kompromis med kvaliteten, og vi videresælger udelukkende funktionsdygtige varer, der er klar til at blive installeret og taget i brug.

Miljøvenligt

Ved at købe dine hårde hvidevarer i brugt stand sikrer du dig selv og miljøets fremtid. Netop hårde hvidevarer som køleskabe og frysere kan efter endt brug ende på skrotpladsen, hvor køleelementerne kan frigive giftige CFC-gasser. De giftige CFC-gasser påvirker tykkelsen af ozonlaget og dermed også klimaet på jordkloden.

Når man i stedet køber brugt, giver man de funktionsdygtige hvidevarer en længere levetid, som videre er med til at bidrage til et bedre miljø.

Lav pris

Et køleskab har ikke nødvendigvis udtjent sin værnepligt efter 5 år. Mange køleskabe holder i op til 10-15 år, men det er klart, at det også kan mærkes på strømregningen, hvis dit køleskab har 10 år på bagen.

Har du et gammelt køleskab, kan du skifte det ud med et nyere hos os. Skifter du dit gamle køleskab ud med et nyere brugt køleskab hos os, får du meget for pengene. Vores priser er nemlig særdeles attraktive.

Brugte hårde hvidevarer i god stand

Hos Sidenius Hvidevareservice tilbyder vi salg af brugte hårde hvidevarer.

Når man køber brugte varer, kan der være usikkerhed om, hvorvidt standen er god. Det skal du dog ikke bekymre dig om her. Køber du brugte hårde hvidevarer hos os, sikrer du dig, at du står med en brugt vare, der er repareret og istandsat af professionelle.

Funktionsdygtige brugte hårde hvidevarer klar til installation

Vi har flere forskellige brugte hårde hvidevarer, som alle fremstår i fin stand. Vi har et bredt udvalg i forskellige prisklasser, og du kan derfor finde det produkt, som passer bedst til dig og din pengepung.

I vores sortiment af brugte hvidevarer, går vi ikke på kompromis med kvaliteten, og vi videresælger udelukkende funktionsdygtige varer, der er klar til at blive installeret og taget i brug.

Vores udvalg af brugte hårde hvidevarer består blandt andet af:

Hvis du gerne vil leje eller købe brugte hårde hvidevarer, så ring til os på 21 40 62 78, så aftaler vi en tid, hvor vi kan besøge dig, eller hvor du kan besøge vores lager i Odense.

Vi tilbyder altid gode priser, og vi giver desuden også gode betingelser ved udlejning.

Vi ser frem til at høre mere fra dig.

SIDENIUS HVIDEVARER
FØLG OS PÅ:
HAR DU BRUG FOR HJÆLP?

Giv os et kald på 21406278 eller udfyld kontaktformularen

ÅBNINGSTIDER:
Ring før besøg: 21406278
Mandag: LUKKET
Tirsdag – Fredag: Åbningstider efter aftale 
Lørdag-Søndag: LUKKET