Hvem er vi?

Vores historie

Vi sørger altid for at overholde de aftalte betingelser og leveringstider og sætter en dyd i at yde den bedste service.

Sidenius Hvidevareservice blev etableret tilbage i 1980 og har siden dengang været en veletableret del af det odenseanske og fynske hvidevaremarked. Vi har derfor stor erfaring med service og reparation af hårde hvidevarer samt en bred viden inden for alt, hvad der hører hvidevareservice, salg og udlejning til.

Vi er derfor ikke spor bange for at garantere dig et solidt og godt udført stykke arbejde og en service af højeste kvalitet.

Vi står klar til at hjælpe dig!

Her hos Sidenius Hvidevareservice er ingen opgave for lille, lige så vel som at ingen opgave er for stor. Vi er altid klar til at hjælpe dig.

Vi tilbyder salg af brugte hårde hvidevarer og reservedele, udlejning af hårde hvidevarer samt industrimaskiner, varmepumper og aircondition.

Vi har også diverse specialtilbud, som du måske kan være heldig matcher det du søger.

Vi sælger og reparerer alt lige fra ovne, komfurer, kogeplader, køleskabe og frysere til varmepumper, opvaskemaskiner, vaskemaskiner tørretumblere samt små elartikler. Er du i tvivl om, hvorvidt vi kan reparere dit ødelagte hvidevareelement – så er du mere end velkommen til at kontakte os, og så vurderer vi opgavens omfang med et smil.  

Sidenius Hvidevareservice har hjemme på Strandvejen 62 i Odense NØ, men vi dækker alle byer på Fyn, så kontakt os endelig, hvis der er noget, vi kan gøre for dig eller, hvis du har nogle spørgsmål til hvidevareserivce, hvidevarer Odense eller andet inden for vores fag.

SIDENIUS HVIDEVARER
FØLG OS PÅ:
HAR DU BRUG FOR HJÆLP?

Giv os et kald på 21406278 eller udfyld kontaktformularen

ÅBNINGSTIDER:
Ring før besøg: 21406278
Mandag: LUKKET
Tirsdag – Fredag: Åbningstider efter aftale 
Lørdag-Søndag: LUKKET